Anasayfa>HABERLER
03.05.2024
Baharı teknede dileklerle karşılayacaklar
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Hıdırellez geleneğini Akdeniz’in maviliklerinde yaşatacak. Yat Limanı’ndan teknelerle açılanlar dileklerini Akdeniz’in mavi, derin sularına bırakacak.
02.05.2024
Satranç turnuvası heyecanı
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda ödüllü satranç turnuvası düzenledi.
01.05.2024
Bahçede Yaşam Var’da gündem tekstil
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çevre, iklim krizi, gıda, tüketim alışkanlıkları konularında düzenlendiği söyleşi ve atölye çalışması ‘Bahçede Yaşam Var’, bu kez petrokimyadan sonra doğayı kirleten ikinci büyük sektör, tekstile odaklanacak.
30.04.2024
Dünya Çocuk Hakları Parkı tamamlandı
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Sedir Mahallesi’ne 2 bin 850 metrekarelik yeni bir park daha kazandırdı. Duvarlarında çocuklara ilişkin sözlerin yer aldığı park, Dünya Çocuk Hakları Parkı adını taşıyor.
29.04.2024
Kent sakinleri Komşu Sahnesi’nde bir araya geldi
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, mavi ve yeşilin buluştuğu, doğal güzelliği ile kent sakinlerinin eşsiz manzaralı noktalarından Ziya Gökalp Parkı’nda ‘Komşu Sahne’ kurdu. Dinleyicilerin kamp sandalyeleri ve minderlere oturarak takip ettiği konserde keyifli dakikalar yaşandı.
27.04.2024
Küçükler doğayı keşfetti
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, çocuklar için Zeytinpark’ta ‘Doğa Temelli Gelişim Atölyesi’ düzenledi. Çocuklar, ağaçların gölgesinde eğitici oyunlar oynadı, ellerinde sepetleriyle doğayı keşfe çıktı.
26.04.2024
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.
25.04.2024
DJ’lik kursuna yoğun ilgi
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, son yıllarda eğlence sektöründe giderek popülerleşen Disc Jockey (DJ) mesleğinin meraklılarına Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ücretsiz bir kurs başlattı.